Onze drijfveer

Rijkdom zit niet in geld, maar in de waardevolle momenten in het leven. 

We weten allemaal dat geld niet het belangrijkste is in het leven. Maar geld maakt wel dingen mogelijk. Geld zorgt ervoor dat je kunt wonen en dat je te eten hebt. Geld geeft mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen en om bijzondere ervaringen op te kunnen doen. Geld is daarom slechts een middel voor je leven en nooit een doel op zich. Rijkdom gaat niet over geld, maar over ervaringen in je leven die je met geld kunt beleven en doelstellingen die je gaat verwezenlijken. De relevantie van geld zit vaak in waardevolle momenten. Dat is er wat er werkelijk toe doet. 

Achter elke geldvraag zit dan ook een andere vraag; waar word ik echt blij van? Wat zijn je waarden? Meer vrijheid, rust of een betere balans tussen werk en gezin? Waar liggen je prioriteiten? Is dat je carrière, je woning, je onderneming, je familie, je vrienden? Wil je meer tijd doorbrengen met je (klein)kinderen en/of vrienden? En wat wil je dan doen? Wil je vermogen nalaten aan je (klein) kinderen of vermogen schenken aan goed doel? Of wil je misschien minder werken of zelfs stoppen met werken om vrijwilligerswerk te doen? 

Het klinkt logisch dat je je vermogen, tijd en energie besteedt aan die onderdelen en waarden in het leven die je belangrijk vindt, leuk vindt en waar je ook weer energie van krijgt. Toch? Maar in de praktijk blijkt dit vaak toch lastig…

Door financieel inzicht kun je je leven en je financiële toekomst zo inrichten dat je nu en later kunt doen wat je belangrijk vindt, zodat je niet later denkt: “Had ik maar….”.  Want waarom wachten met genieten van het leven tot het misschien wel te laat is? Of je nu een woning wilt kopen, eerder wilt stoppen met werken of welke andere geldvraag dan ook…. Wij willen je begeleiden in deze keuzes. Zonder dat je de angst hoeft te hebben of je financiële zaken goed geregeld zijn.

Onze Werkwijze

Kennismaken

We besteden tijd om je te leren kennen, te begrijpen wat je wil in je leven en waarom juist die dingen belangrijk voor je zijn. We bepalen samen of we voldoende aanleiding zien voor samenwerking. Het kennismakingsgesprek zien we als een investering van onze kant, je bent ons dan ook niets verschuldigd. Na dit eerste gesprek geven we een indicatie van de kosten van onze dienstverlening.

Inventariseren waar je op dit moment financieel staat

We verzamelen alle informatie die nodig is voor een goed begrip van je levensstijl, inkomsten en uitgaven, bezittingen en verplichtingen. Zowel zakelijk als privé. We verwerken dit in een Persoonlijk Financieel Overzicht; een rapportage van je huidige en toekomstige financiële situatie, waarin de inkomensgevolgen bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensionering zijn opgenomen. Het Persoonlijk Financieel Overzicht vormt het financiële uitgangspunt voor het vervolgadvies.

Opstellen van een plan om je doelen te bereiken

We maken een helder en duidelijk plan om je doelen te bereiken. Dit kan het aankopen van een woning zijn, maar bijvoorbeeld ook minder/eerder stoppen met werken, structurering van je vermogen of het fiscaal gunstig overdragen van je vermogen.

Uitvoering van het plan

We begeleiden je bij het uitvoeren van de maatregelen die nodig zijn om je doelen te verwezenlijken. Van het aanvragen van een hypotheek tot bijvoorbeeld het opbouwen van vermogen, overdragen van vermogen en het aanvragen van een lijfrente/arbeidsongeschiktheids/levensverzekering. 

Bijschaven van het plan bij gewijzigde omstandigheden

Het laten opstellen van een plan geeft je waardevolle inzichten. Deze inzichten zijn gebaseerd op informatie die op dit moment beschikbaar is. Door de jaren heen kunnen er wijzigingen plaatsvinden in je persoonlijke situatie, je wensen of wet- en regelgeving. Om ervoor te zorgen dat je wensen en doelstellingen, inkomsten en vermogen en de wet- en regelgeving doorlopend op elkaar afgestemd worden, bieden wij je de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Zo is je plan voortdurend up-to-date. 

Onze  Adviseurs

Drs. Jaco van der Plas CFP®

Aandachtsgebieden:

- Financiële planning
- Vermogensadvies
- Estate planning 

Teun Ouwehand CFP®


Aandachtsgebieden:

- Collectief pensioen
- Hypotheekadvies

Diana van Beelen MScBA CFP® 

Aandachtsgebieden:

- Financiële planning
- Vermogensadvies
- Estate planning 

Rosalie van Beelen


Aandachtsgebieden:

- Hypotheekadvies                

Onze  ondersteuners

De ondersteuners zijn het eerste aanspreekpunt voor je, zowel aan de telefoon als wanneer je bij ons binnenloopt. Bovendien begeleiden zij de aanvraag van producten (beleggingsrekening, hypotheek, verzekering).  

Petra Westgeest

Hendrik van Beelen

Documenten

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo
Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:30

Kantoorgegevens

AFM

12005765
Kifid 300.003028
KVK 28106186
Volg ons op Instagram en LinkedIn
Deel deze pagina
© Dutch media lab