Hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is één van de grootste financiële beslissingen in je leven. De maandelijkse kosten van je hypotheek vormen immers een groot (en misschien wel het grootste) deel van je maandelijkse lasten. Of je nu je eerste woning aankoopt, gaat verhuizen, je hypotheek wilt verhogen voor een verbouwing, je hypotheek over wilt sluiten of je ex-partner uit wilt kopen: een passend hypotheekadvies is belangrijk. Voor nu en in de toekomst.

Om je een hypotheek te adviseren die past bij jouw persoonlijke situatie, nemen we graag de tijd om je beter te leren kennen. We brengen alle onderdelen die betrekking hebben op je financiële situatie uitgebreid in kaart. Van je inkomsten en uitgaven, vermogen, eventuele bestaande hypotheek, leningen/kredieten, verzekeringen tot pensioen. Ze houden immers allemaal verband met elkaar. Daarnaast verliezen we ook je toekomstige wensen en doelen niet uit het oog en brengen we de financiële gevolgen van scenario’s als overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid in kaart. Misschien niet de situaties waar je direct aan denkt bij het afsluiten van een hypotheek, maar wel situaties waarin je niet voor verrassingen wilt komen te staan.

We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en begeleiden het proces van het eerste (vrijblijvende) gesprek tot aan de ondertekening van de hypotheekakte.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo
Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:30

Kantoorgegevens

AFM

12005765
Kifid 300.003028
KVK 28106186
Volg ons op Instagram en LinkedIn
Deel deze pagina
© Dutch media lab