Vermogensadvies

Wat zou een fijne beleggingservaring voor je zijn? Deze vraag wordt vaak op dezelfde manier beantwoord: “Een mooi rendement zonder ervan wakker te liggen”. 

Uiteindelijk gaat het erom dat je de financiële middelen hebt om voldoende waardevolle momenten te creëren in je leven. Daarom is het startpunt van ieder vermogensadvies een Financieel Plan. Om te weten hoeveel geld je op welke momenten nodig hebt, moet eerst duidelijk zijn welke persoonlijke doelen in jouw leven belangrijk zijn. Daarom is onze beleggingsstrategie gericht op het behalen van je wensen en doelstellingen, in plaats van het risicovol nastreven van een zo hoog mogelijk rendement. Naast dat je belegt met een of meerdere doelen, hebben wij de volgende uitgangspunten om een mooi rendement te behalen zonder ervan wakker te liggen:

Beleggen doe je gestructureerd en zonder emotie

Wij geloven niet dat wij beleggers zijn die de beurs altijd weten te verslaan door de juiste fondsen te selecteren of altijd op de juiste momenten in- en uit te stappen op de financiële markten. Door je wensen en doelstellingen centraal te zetten, de verdeling over de beleggingscategorieën hierop af te stemmen, gedisciplineerd te beleggen en je bij de les te houden helpen wij je de juiste keuzes te maken. Hiermee vormen wij een buffer die je emoties met betrekking tot de financiële markten opvangt en je kan behoeden voor irrationele beleggingsbeslissingen

Beleggen doe je voor de lange termijn

Hoe langer je belegt, hoe groter de kans op een positief rendement.

Beleggen doe je in de wereldeconomie

Spreiding over de gehele wereldeconomie verhoogt de kans op een mooi rendement en verlaagt het risico. Ideale eigenschappen om je wensen en doelstellingen te behalen zonder ervan wakker te liggen.

Beleggen doe je duurzaam

Onder duurzaam verstaan wij: beleggen in bedrijven die verantwoord omgaan met milieu en maatschappij en goed bestuurd worden. Dit betekent dat we bedrijven mijden die onacceptabel gedrag vertonen en de planeet en mens slechter achterlaten (wat overigens niet ten koste blijkt te gaan van het rendement).

Beleggen doe je tegen lage kosten

De financiële markten zijn niet voorspelbaar, kosten daarentegen wel. De kosten voor beleggen zijn een factor die je als belegger kunt beheersen. Het is belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden, wat op lange termijn een groot effect heeft op het rendement.

Doordat wij de vermogensbegeleiding volledig kunnen integreren in jouw Financieel Plan, weet je dat je vermogensopbouw altijd afgestemd is op het bereiken van jouw doel. We verliezen daarbij de realiteit en de haalbaarheid van je doel nooit uit het oog.

Wat wil je weten?

Via de onderstaande links vind je informatie over onze dienstverlening. 

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo
Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:30

Kantoorgegevens

AFM

12005765
Kifid 300.003028
KVK 28106186
Volg ons op Instagram en LinkedIn
Deel deze pagina
© Dutch media lab